woensdag 20 september van 15:00 – 19:00 uur

Banenmarkt bij Van Kempen Koudetechniek

Appels en peren, smoothies, bloemen en kipnuggets. Producten die koud bewaard en verwerkt worden in de koel- en vriesinstallaties van Van Kempen Koudetechniek uit Tiel. Klanten in binnen- en buitenland maken hier gebruik van, allen werkzaam in de AGF, voedsel- en bloemenbranche. "Onze collega Jesse koos na een carrière in de automotive vorig jaar voor de koeltechniek. Hij werkt als Servicetechnicus en kan zijn eerste inbedrijfstelling nog herinneren als de dag van gisteren", aldus Van Kempen.

''Mijn eerste inbedrijfstelling was bij Lehmann & Troost in Waddinxveen. Dit familiebedrijf is al jaren actief in de internationale groente- en fruithandel. Deze VK installatie mocht Van Kempen Koudetechniek na 40 jaar trouwe dienst, vervangen voor een nieuwe. Deze installatie levert koeling voor de expeditie die tevens kan verwarmen en drogen met restwarmte. Hij voorziet meerdere koelcellen waarin verschillende AGF-producten opgeslagen zijn. Enkele cellen kunnen ook drogen en verwarmen. En met warmteterugwinning worden kantoren verwarmd op de momenten dat de warmte voorradig is.

“Echt interessant om te zien hoe de bouw en service hier samen komen, alle facetten van de koeltechniek krijg je dan ook te zien.’’ Jesse sluit af met: ‘’Ik ben blij met de stap die ik gemaakt heb. Ik zou ook eenieder aanbevelen, die twijfelt om een switch te maken, loop eens een paar dagen met ons mee. Zo krijg je een goede kijk op wat Van Kempen precies doet en je komt erachter of het vak echt bij je past.’’

Ook interesse in de koeltechniek? Kom dan langs op de banenmarkt van Van Kempen Koudetechniek in Tiel op woensdag 20 september van 15:00 – 19:00 uur.

Klik hier om aan te melden voor de banenmarkt.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.