Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Azerbeidzjan heeft exportmogelijkheden naar Duitsland"

Azerbeidzjan biedt perspectieven voor de export van diverse landbouwproducten naar Duitsland, aldus Olga Hunger, regionaal directeur voor Oost-Europa bij de Internationale Landbouw- en Voedselorganisatie DLG. Zij wees erop dat Azerbeidzjan bepaalde voordelen heeft bij het verbouwen van gewassen die in Duitsland niet voorkomen, zoals noten, citrus en fruit, waaronder granaatappels. Deze producten zouden interessant kunnen zijn voor buitenlandse markten.

Volgens Olga Hunger is internationale samenwerking tussen landen altijd gunstig voor beide partijen, omdat het gezamenlijke ontwikkeling en een betere economie bevordert door de ontwikkeling van export- en importactiviteiten. Zij merkte ook op dat Azerbeidzjan, als land dat landbouwproducten exporteert, internationale technologie, ervaring en kennis nodig heeft.

Zij sprak haar indruk uit over de deelname van buitenlandse bedrijven aan de internationale tentoonstelling Caspian Agro in Bakoe. Er waren collectieve stands uit Italiƫ, Nederland, de Verenigde Staten, Duitsland, Wit-Rusland, Rusland en Georgiƫ. Dit wijst op de belangstelling van buitenlandse bedrijven om de Azerbeidzjaanse markt te betreden.

bron: trend.az

Publicatiedatum: