Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Nieuw crossdockcentrum DLG Maasdijk

Op de locatie van DLG in Maasdijk is vorig jaar een nieuw crossdock centrum verrezen met maar liefst 30 docks. Dagelijks worden hier verse producten overgeladen om vervolgens met de ferry naar het Verenigd Koninkrijk vervoerd te worden.

Eind 2022 werd dit nieuwe crossdock centrum al in gebruik genomen, maar sinds februari 2023 is nu ook het vernieuwde kantoorpand van DLG in Maasdijk gereed. Dat betekent dat we sinds kort weer terug zijn op onze vertrouwde stek aan de Transportweg.

Duurzaam verbouwen
"Bij een verbouwing komt natuurlijk veel kijken en hoewel het niet altijd mee zat, zijn we trots op het resultaat. Zo is in het kader van duurzaamheid, het dak voorzien van 1518(!) zonnepanelen en zijn de straatklinkers hergebruikt. Het bestaande kantoor is behouden gebleven, maar is compleet gerenoveerd en voldoet daarmee volledig aan de huidige normen op het gebied van energie- en klimaatbeheersing", aldus het bedrijf op haar website.

De medewerkers van DLG hebben inmiddels hun intrek genomen in het nieuwe kantoor, dat een frisse inrichting heeft gekregen volgens DLG kleuren. Bij aankomst worden bezoekers begroet door een bekend gezicht. De adelaar die al sinds 1994 voor het kantoorpand staat, heeft zijn plek bij de entree behouden. Je ziet de adelaar ook terug in het logo van DLG, de ‘Veagle’, dat bij de fusie in 2019 is ontstaan uit de logo’s van Visbeen, Post-Kogeko en DailyFresh Logistics.

Ondertussen is ook het kantoor in Nieuwe-Tonge geschilderd en van nieuw meubilair voorzien, zodat beide locaties nu dezelfde uitstraling hebben.

Op weg naar het Verenigd Koninkrijk
Tot slot hebben we ook in het Verenigd Koninkrijk niet stil gezeten. In februari 2022 hebben we een nieuwe standplaatslocatie voor 30 trucks in Cranford betrokken, direct gelegen langs de snelweg A14. Recent is daar een eigen DLG kantoor aan toegevoegd en daarmee is het plaatje nu compleet.

In Bury St. Edmunds, onze andere standplaatslocatie met een eigen kantoor in de buurt van de ferry terminals Harwich en Felixstowe, is het aantal trucks onlangs verhoogd van 3 naar 15. Deze worden daar 7 dagen per week en soms zelfs dag en nacht ingezet.

Dat betekent dat je de vrachtwagens van DLG ook steeds vaker in de UK gaat tegenkomen en we onze klanten nog beter van dienst kunnen zijn. De Brexit regels hebben ervoor gezorgd dat het transport tussen het continent en het Verenigd Koninkrijk ingewikkeld is geworden. Wij hebben hier inmiddels veel kennis van en ondersteunen klanten in de afwikkeling van alle douane gerelateerde formaliteiten, zodat zij hier zelf niet naar om hoeven te kijken.""

Voor meer informatie:
Nicole Visbeen
Daily Logistics Group
[email protected] 
www.dlg-logistics.com    

Publicatiedatum: