Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Goede vraag naar Indiase okra

Nu de winter nadert in Europa, lijkt de vraag naar okra toe te nemen, zegt Manoj Barai, algemeen directeur van de Indiase exporteur van verse producten MK Exports: "Ons okra-seizoen is tot nu toe goed verlopen. De vraag naar Indiase okra begint toe te nemen nu het winterseizoen begint op de Europese markten. De huidige vraag ligt al op een goed niveau en de verwachting is dat deze de komende maanden zal stijgen. De Europese markt is momenteel erg goed en ik verwacht dat de handel naar deze markt nog verder zal verbeteren. Naast de markten die we al bedienen zijn we op zoek naar nieuwe markten om onze verse producten te verkennen."

Ondanks dat er dit seizoen minder volumes beschikbaar zijn, stijgen de prijzen niet. Feitelijk liggen de okra-prijzen lager dan vorig jaar. "De volumes zijn momenteel kleiner dan vorig seizoen. De prijzen zijn dit jaar echter veel lager dan de afgelopen twee jaar. Toch lijkt er wereldwijd een vertraging te zijn, aangezien de vraag ook aan de lage kant is in vergelijking met toen. De logistieke situatie is tegen het einde van dit jaar positief, aangezien de luchtvrachttarieven dalen, maar de bijkomende kosten bij luchtvracht heeft de situatie wat moeilijker gemaakt. Wij zijn echter opgewassen tegen deze taak en we gaan er effecïent mee om," besluit Barai.

Voor meer informatie:
Manoj Barai
M.K. Exports
Tel: +91-22-41274373
Email: mkexports.04@gmail.com      
www.mkexports.co.in     

Publicatiedatum: