RIchard Strijbis over eerste aankomst Diamond walnoten in dop

"Op is op en los is los"

Tholen - Bij Tovano in Maasdijk zijn de eerste Diamond-walnoten in dop weer gearriveerd. De walnoten zijn verpakt in dozen van 25 kilo. "Dat vinden klanten ideaal, want dat stapelt lekker", vertelt Richard Strijbis. "De oogst van de Diamond-walnoten is dit jaar redelijk laat. De tweede binnenkomst zal waarschijnlijk pas na Kerst zijn. Maar zoals mijn illustere voorganger Toon van Noort altijd zei 'op is op en los is los'."

Volgens de notenhandelaar voorzien de Diamond-walnoten jaarlijks weer in een behoefte. "De gekte van vroeger is er wel een beetje af, maar er zijn nog altijd klantjes die er op zitten te wachten. Het stempel van Diamond wordt toch vaak als een kwaliteitskeurmerk gezien. Vooral de speciaalzaken kunnen zich met deze noten goed onderscheiden. Het leuke voor hen dit jaar is dat ze prijstechnisch ook op een acceptabel niveau zitten."

Met Kerst in het vooruitzicht is het weer behoorlijk druk bij de Maasdijkse noten- en zuidvruchtenhandel. "Maar het is niet zo dat wij ons al een hele periode puur op de Kerst aan het voorbereiden zijn. Sterker nog, bij ons is de Paasomzet de laatste jaren nog groter dan met Kerst, maar overall zit de vraag naar ons assortiment wel in de lift, zeker van de ruwe, onbehandelde, gepelde noten. We verkopen elk jaar meer gepelde walnoten, paranoten, pecannoten en amandelen", vertelt Richard. 

Voor meer informatie:
Tovano
Transportweg 47
4676 LM Maasdijk
Tel.: 0174 52 83 33
richard@tovano.nl    
www.tovano.nl


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.