Fotoreportages Nederlandse en internationale standhouders op Global Produce & Floral Show

Tholen - Afgelopen weekend hield de International Fresh Produce Association hun Global Produce & Floral Show in Orlando, Florida. Voor het eerst sinds 2019 kon de organisatie een persoonlijk evenement houden. Dit, in combinatie met het feit dat het de eerste beurs was sinds PMA en United Fresh vorig jaar fuseerden resulteerde in hoge verwachtingen van de AGF-sector.

Vanaf linksboven met de klok mee: Paul Hulsbos en Niels Klapwijk van Nature Fresh Farms, Anton Filippo van LBP, Michael Minns, Luuk Rutten en Roy Lemmen van Sormac en het team van Kuehne Nagel

Het aantal Nederlandse AGF-exporteurs onder de exposanten was beperkt. Wel gaven er de nodige tuinbouw- en machineleveranciers acte de pr├ęsence. Belangrijke trends op de beurs waren de focus op duurzame verpakkingen en etiketteringen. Op het gebied van productontwikkeling neemt het aandeel van biologisch nog steeds toe, evenals de focus op gemak. Snacks die makkelijk mee te nemen zijn naar school, werk of sport. 

Klik hier voor de fotoreportage van de Nederlandse standhouders
Klik hier voor de fotoreportage van de internationale AGF-standhouders
Klik hier voor de fotoreportage van de internationale tuinbouwstandhouders


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.