Wereldwijd Uitgelicht Hardfruit van start

Het marktperspectief voor Elstar en Conference is gunstiger geworden nu blijkt dat de definitieve oogstramingen voor het hardfruit lager zijn dan deze zomer werd ingeschat. Telers zullen goede prijzen willen voor hun product en ook de sterk opgelopen kosten voor koeling zullen meegerekend moeten worden. In Wereldwijd Uitgelicht Hardfruit volgen we de de ontwikkelingen op de voet.

Bijdrage
We zullen artikelen publiceren over de oogst, het seizoen, de markt, rassen, bewaring en andere hardfruitgerelateerde onderwerpen. Heb je een persbericht of artikel dat niet mag ontbreken in het thema, dan ontvangen wij dat graag. Voor een interview kun je contact opnemen met de redactie via redactie@agf.nl.

Promotie
Je kunt een prominente banner boeken in het specialblok van de dagelijkse nieuwsbrief van AGF voor 1.100 euro per maand of de website voor 650 euro. Laat het ons weten via redactie@agf.nl.        


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.