Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Blue Whale opent nieuw kantoor in Singapore

Met het officieel openen van een nieuw kantoor in Singapore begint Blue Whale, een belangrijke speler binnen de Franse appelsector, aan een nieuw hoofdstuk op het gebied van de eigen exportontwikkeling. Met de opening van dit kantoor kan Blue Whale de aanwezigheid in Singapore versterken, de banden met de Aziatische markt opnieuw aanhalen en zo dichter bij de klanten en consumenten komen te staan.

Singapore, dat al vijftig jaar op de Aziatische markt aanwezig is, wordt voor Blue Whale voortaan een strategisch knooppunt voor een team dat bestaat uit twee personen, dat wordt ondersteund door het marktteam voor Azië dat in het hoofdkantoor van het bedrijf in Montauban in Frankrijk is gevestigd.

"Streven naar een grote mate van klanttevredenheid is bij Blue Whale altijd een van onze prioriteiten geweest en met een lokaal team kunnen we nog nauwer samenwerken met onze partners dan we al deden", vertelt Business Unit Manager Asia America's & Trade Pascal Marrocq. "We zijn er bovendien van overtuigd dat Azië dé plek is waar de innovaties en nieuwe rassen onze telers het best verder zullen kunnen helpen.

Blue Whale verhandelt in Azië de appelrassen Gala, Granny Smith, Kissabel®, Pixie®, Candine® en Candine® Organic.

"Met de geschiedenis die we in Azië hebben opgebouwd en een breed portfolio aan rassen hopen we samen met onze partners nog sneller te kunnen groeien", vult Julien Baumann, Regional Sales Manager bij Blue Whale, aan.

"We kijken ernaar uit om nog meer consumenten kennis te kunnen laten maken met de diverse kwaliteiten van onze Franse appelen," vertelt Benoit Barache, Regional Marketing Manager bij Blue Whale.  "Met de opkomst van de middenklassen in Azië hebben we de kans om ons op steeds meer consumenten te richten met kwaliteits- en dus premiumproducten. We  willen ons in het bijzonder richten op consumenten die bijzonder geïnteresseerd zijn in kleurrijk en zoet fruit als appelen. "In landen in Zuidoost-Azië is het een traditie om iemand appelen te schenken en hem of haar op die manier vriendschap en een gezondheid te wensen, onder meer tijdens het Chinees Nieuwjaar en/of Tết Nguyên Đán, het belangrijkste feest in Vietnam."

Voor meer informatie: 
Benoit Barache 
Marketing Manager Asia
Blue Whale Fruit Asia Pte. Ltd.
Singapore Office
WeWork, 15 Beach Road
Singapour 189677
Tel: +33 (0)5 6321 5678
Mob. : +65 8573 9130
blue-whale.com