Ook kleine pakstations kunnen hightech in huis halen om kersen te sorteren

"De technologische oplossingen voor de automatische verwerking van kersen die Maf Roda aanbiedt, passen perfect in compacte magazijnen, zodat ook kleinere pakstations kunnen profiteren van de nieuwste sorteertechnologie. Niet alleen grote verwerkingsbedrijven kunnen zich hightech oplossingen aanschaffen, ook familiebedrijven kunnen met hoogtechnologische apparatuur hun productiviteit verhogen in een steeds competitievere markt."

"De Cherryway IV-kersensorteerder, vorig jaar op de markt gelanceerd en onlangs uitgeroepen tot Product van het Jaar in Spanje, is een oplossing die perfect kan worden aangepast aan panden van verschillende afmetingen. De sorteermachine valt op door zijn betrouwbaarheid en biedt een geautomatiseerde oplossing die toelaat de inzet van handenarbeid te optimaliseren en een groot productievolume te verwerken in minder tijd en tegen lagere kosten", leggen ze uit bij Maf Roda.


De nieuwe Cherryway IV-kersensorteerder met Cherryscan G7 in het Spaanse kersenbedrijf Frutas El Livi

Deze kersensorteerder sluit naadloos aan op de gemakkelijk te onderhouden hydraulische kersenscheider en kan worden uitgerust met Cherryscan G7, een elektronisch systeem dat zeer gebruiksvriendelijk is.

Een goed voorbeeld van de aanpasbaarheid van deze oplossing van Maf Roda aan de verschillende productievolumes van elke klant is de installatie ervan bij Frutas El Livi, een kleinschalig kersenbedrijf in de Jerte-vallei. Het familiebedrijf heeft gekozen voor een semi-automatische lijn. Wat voorheen handmatig werd gedaan, kan nu met technologie van Maf Roda bijna volledig geautomatiseerd gebeuren. Daardoor kan Frutas El Livi nu een product aanbieden met een homogene en constante kwaliteit.


José Martín, verkoper bij Maf Roda en gespecialiseerd in kersenoplossingen, samen met Aurora Sánchez en haar familie.

"Wat ons aansprak van de technologie van Maf Roda in vergelijking met andere opties op de markt, was de betrouwbaarheid, de precisie van het systeem en, zonder twijfel, de technische ondersteuning en after sales service", zegt Aurora Sánchez, tweede generatie aan het hoofd van Frutas El Livi. "We zijn een familiebedrijf, dus het was essentieel om te kunnen rekenen op een professioneel team dat ons tijdens het proces van projectontwikkeling en implementatie van het systeem zou ondersteunen. Maar nog belangrijker is dat we kunnen terugvallen op technische ondersteuning van een technicus die in onze streek woont. Zo hebben we zekerheid van een snelle reactie wanneer er midden in het seizoen een probleem zou opduiken. In die zin bood Maf Roda ons wat we zochten en we zijn erg blij met de keuze die we hebben gemaakt."

Voor meer informatie:
Maf Roda
www.maf-roda.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven