Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

6e Freskon vindt plaats in Thessaloniki van 12 tot 14 mei

De 6e Freskon wordt van 12 tot en met 14 mei 2022 gehouden in het Thessaloniki International Exhibition Centre, georganiseerd door TIF-Helexpo. Freskon is een van de belangrijkste AGF-beurzen in de Balkan en Zuidoost-Europa en biedt onderdak aan de grootste ondernemingen uit de AGF-sector uit Griekenland en het buitenland (als exposanten en gasten), die hun nieuwste innovaties, producten en diensten zullen promoten.

Dit jaar zal de primaire teelt centraal staan in de hallen 13, 14 en 15, met meer dan 250 vakbezoekers (uitgenodigde kopers, groepsbezoeken en handelsdelegaties) uit 33 landen.

Freskon zal een zakendelegatie uit Iraaks Koerdistan ontvangen, die zal bestaan uit ondernemers uit de sectoren agro-voeding en bouwmaterialen, en uit leden van de Kamer van Koophandel van de regio Sulaymaniyah, die onder meer tot doel heeft investeringen naar hun land aan te trekken.

Een van de vele nevenevenementen is het Internationaal Appelcongres met internationaal gerenommeerde sprekers. Het centrale punt van Freskon is de FreshCon Market, waar de productie in contact komt met de retail, aangezien Freskon-exposanten de exclusieve mogelijkheid hebben om vertegenwoordigers van enkele van de grootste nationale en internationale supermarktketens in Griekenland en Europa te ontmoeten.

Voor meer informatie:
Freskon

Publicatiedatum: