Coconut Mini Medjool-dadels onderscheiden met Healthy Food Award

Natural Delights maakt met enige trots bekend dat haar Coconut Mini Medjools tot de winnaars van de Healthy Food Awards van het tijdschrift Prevention behoren.  

Om een winnaar te kiezen, bestudeerde het team van Prevention onder meer honderden voedingsetiketten en de inhoud van ruim 300 verpakkingen die aan de volgende voedingscriteria voldeden: 

  • Gemaakt van pure, herkenbare ingrediënten
  • Vrij van transvetten en geharde oliën
  • Bereid met minimaal gebruik van zout en toegevoegde suikers

De Mini Medjools van Natural Delights waren één van de 48 winnaars.  

Na de smaaktest kozen de redactieleden 48 winnaars die naar hun idee een plaatsje in keukens in heel het land verdienen, waaronder de Mini Medjools van Natural Delights. 

"Onze strategische partner, Elephant House PR, heeft uitstekend werk verricht door onze kernwaarden en nieuwe producten onder de aandacht van landelijke media te brengen, waardoor de vraag naar Natural Delights nog verder werd aangejaagd," vertelt David Baxter, marketingdirecteur bij Natural Delights. "We zijn blij dat ook grote publicaties, zoals Prevention, het erover eens zijn dat onze Mini Medjool-dadels niet alleen een gezond snackalternatief zijn maar ook geweldig smaken en een plaatsje in de voorraadkast van de consument verdienen."

Voor meer informatie: 
Neil Merritt
Bard Valley Natural Delights
Tel: +1 (949) 226 9971
neil.merritt@bvdg.com  
www.naturaldelights.com/  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven