Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Herold Hage, N&K:

"Eerste bootvracht Zuid-Afrikaanse lychees gearriveerd"

Tholen - Bij N&K, het Nederlandse importkantoor van de Franse KinobĂ©-groupe, zijn vandaag de eerste Zuid-Afrikaanse lychees per boot gearriveerd. "De lychees volgen mooi de aanvoer vanuit Madagaskar op en arriveren op een goede en stabiele markt", vertelt Herold Hage.

De lychees worden geteeld in Malelane en Tzaneen, de twee grootste productiegebieden van Zuid-Afrikaanse lychees. "Ze worden in ons eigen merk verpakt. We bieden ze aan in de maten Large, XL en XXL", vertelt de importeur. "Kwalitatief zijn de lychees dit jaar perfect. De producties zijn dit jaar goed en ze zijn mooi grof en goed van eten. De uitdaging zit hem momenteel vooral in de logistiek, maar dat geldt voor al het fruit uit Zuid-Afrika."

N&K verkoopt de lychees zowel aan de Europese retailers als groothandels. "Met name in deze eerste maanden van het jaar zijn de lychees erg in trek, nu is de beschikbaarheid ook het grootst", aldus Herold. "Er zijn niet overweldigend veel aanbieders van Zuid-Afrikaanse lychees en voor ons is het een leuk artikel om je mee te onderscheiden. Het seizoen loopt van deze week tot eind februari en wij importeren een aantal containers per week," besluit Hage.

Voor meer informatie:
N&K b.v.
Tel: +31 (0)78 3032 440
info@nk-kinobe-groupe.com