Spaanse Agrofresh waarschuwt voor Kingdom of Fruits uit de Malediven

Het Spaanse bedrijf Agrofresh Export Consortium S.L. wil telers en AGF-handelaren waarschuwen voor het volgende bedrijf uit de Malediven:

Hussain Shifau
Kingdom of Fruits
Ma. Ridhaa Manzil
Blookiyaa Magu, Malé (Malediven)
009607770152
SP04342021

"Het scheelde niet veel of we waren niet betaald door een vermeende klant uit de Malediven. De man deed een bestelling en stuurde ons een betalingsbewijs, maar het geld is nooit aangekomen", vertelt de verkoopafdeling van Agrofresh Export Consortium.

"Hij bestelde 4 pallets druiven bij ons, voor verzending per vliegtuig. We realiseerden ons precies op tijd dat er iets niet pluis was en de koopwaar bleef op de grond. Het lijkt erop dat deze persoon al meer dan 15 jaar op deze manier te werk gaat op de internationale markten. Exporteurs van verse groenten en fruit houden beter een oogje in het zeil", waarschuwen ze.

Voor meer informatie:
Agrofresh Export Consortium S.L.
Avda. Levante U.D. nº28, - A - 17
46025 Valencia (Spanje)
+34 963 91 15 91
elena@agrofresh.es

Agrofresh Export Consortium S.L. waarschuwt voor dit bedrijf en verklaart zich bereid hier verdere informatie over te geven. FreshPlaza/www.agf.nl draagt geen enkele aansprakelijkheid t.a.v. de hierboven vermelde gegevens. Deze berichten worden geplaatst buiten de verantwoordelijkheid van FreshPlaza/www.agf.nl en daarom wordt de afzender van het bericht er altijd bij vermeld.


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven