Chantal van Rijn, Van Rijn Culinair volgde training in de nieuwe Hygiënecode

"Voedselveiligheid is een heel belangrijk onderdeel van ons werk"

Begin volgend jaar zal de nieuwe Hygiënecode ingaan. Vanuit ADN worden er op dit moment trainingen verzorgd ter voorbereiding. Enerzijds is de training bedoeld om alles rondom HACCP weer een goede ‘opfrisbeurt’ te geven, anderzijds wordt er ruim aandacht besteed aan de nieuwe onderdelen en aanpassingen. 


Chantal van Van Rijn Culinair, Foto Facebook Van Rijn Culinair

Fysieke trainingen mogen weer worden gegeven en de eerste hebben inmiddels plaatsgevonden. Eén van de deelnemers van de training die deze week werd gegeven was Chantal van ‘Van Rijn Culinair’ uit Leidschendam: “De training heb ik als zeer positief ervaren. Het doet je weer beseffen dat voedselveiligheid een heel belangrijk onderdeel is van ons werk. Hoewel het nog even duurt voordat de nieuwe code ingaat, is het belangrijk om daar op tijd kennis over op te doen en waar nodig de voorbereidingen voor te treffen. Ik zou mijn collega’s zeker aanbevelen deel te nemen aan deze training.”

E-learning
Naast de fysieke training is er ook een basistraining ontwikkeld via E-learning. Hier wordt vooral ingegaan op de theorie en weet je straks precies wat wel en niet werkt op het gebied van kwaliteit en voedselveiligheid. We adviseren daarom ook om eerst de E-learning training te volgen, zodat je optimaal voorbereid aan deze training kan beginnen.

Aanmelden
De eerstvolgende training staat gepland voor 6 oktober en hier zijn nog een paar plaatsen beschikbaar. Meld je daar nu alvast voor aan, dan kun je straks goed voorbereid aan de slag met de nieuwe Hygiënecode. Klik hier om aan te melden

Voor meer informatie
AGF Detailhandel Nederland (ADN)
Horaplantsoen 20
6717 LT Ede
+31 (0)318 440 222 (keuze 4)
info@agfdetailhandel.nl    
www.agfdetailhandel.nl       


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.