Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Klanten verwennen met de Carolina Reaper en Padron

Klanten gaan door het vuur bij De Groenteboer

Tholen – Klanten gaan voor ‘hun’ groenteboer Richard van den Bos letterlijk door het vuur. Afgelopen weekend hield hij in zijn winkel De Groenteboer in Leiden een Peperchallenge waarbij maar liefst 15 klanten een hap namen van de allerheetste peper in zijn assortiment de Carolina Reaper.

De challenge was onderdeel van de verwendag van de ondernemersvereniging van de winkelstraat, dus ook de borrelhap peper Padron was te krijgen. “Ik had allemaal verschillende soorten om te proeven, klanten konden zelf kiezen hoe ver ze wilden gaan. We hebben een hoop lol gehad met zijn allen”, vertelt Richard die 30 soorten pepers in het assortiment heeft, afkomstig van Westland Peppers. Richard is dol op onderscheidende producten en staat daarvoor bekend in de wijde omtrek.

Komende week gaat het mes in de peen en uien bij De Groenteboer. Dan vieren Leidenaren het Leidens ontzet met hutspot. “De stad ruikt dan helemaal naar peen en uien. Wij snijden dan voor een weekend meer peen en uien dan in de rest van het jaar. Veel mensen hebben een enorme pan aangeschaft om hutspot te koken en nodigen dan soms wel 40 gasten uit. Gelukkig kan dat dit jaar weer”, besluit Richard.