Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Toine Bussum, Delicious Bussum

“Zonder bewerking red je het niet als AGF-speciaalzaak”

Tholen – De omzet ligt sinds corona blijvend op een aanzienlijk hoger niveau bij Delicious Bussum. De groentewinkel trekt een publiek dat voor pure kwaliteit en onderscheidenheid komt. Daarnaast wordt er veel werk gestopt in bewerkingen. "Zonder dat red je het niet," vertelt eigenaar Toine Bussum.


Toine van Bussum

"Het is niet zo dat het bewerkte deel harder loopt dan de losse onbewerkte producten, dat is ongeveer 50-50. Bewerken kost aanzienlijk meer tijd maar het voordeel is dat je er veel meer marge op kan maken en dat je je onbewerkte assortiment op en top vers houdt."

In Bussum woont een koopkrachtig publiek. Het assortiment van Delicous Bussum is daarop afgestemd met naast groenten en fruit een aantal delicatessen, zoals dressings, nootjes en kaas. Alleen producten van de allerhoogste kwaliteit en delicatessen komen in het schap, zoals ingevlogen ananas en mango’s en diverse soorten smaaktomaten. Toine gaat drie maal per week naar het Food Center Amsterdam, een deel laat hij leveren door groothandel Postuma AGF.

Toine zit al ruim 15 jaar in het vak en runde diverse groentewinkels in de omgeving. 3,5 jaar geleden nam hij een bestaande zaak in Bussum over. Die zette hij helemaal naar zijn hand met eigen ideeën over de presentatie en koeling. Toine is uitermate tevreden over de koeltoonbank die hij aanschafte, een type dat veel bij slagers wordt gebruikt. Toine: "Deze koelt echt optimaal, zelfs helemaal in de hoeken is het gegarandeerd 2 graden."


Koeltoonbank koelt zeer goed tot in alle hoeken.

Hoewel parkeren in de nabijheid een lastig punt is, weten klanten Delicious Bussum prima te vinden. De verkopen zitten sinds corona enorm in de lift. Tijdens de eerste lockdown steeg de omzet zelfs met 80 procent. "Die piek is wel afgevlakt, maar nog altijd draaien we een plus van 60%", besluit Toine.

Voor meer informatie:
Toine Bussum
Delicious Bussum
Landstraat 33b
1404 JE Bussum
+31 (0)35 691 60 23
[email protected]