Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
World Food Innovation Awards 2021

Druivenverpakking Cultivar kaapt eerste prijs weg

Het Spaanse Cultivar, importeur van vliegtuigmango's en een toonaangevend afzetbedrijf van exotisch fruit, heeft in samenwerking met Alzamora Group een innovatieve verpakking voor druiven ontwikkeld die nu de eerste prijs heeft gewonnen in de categorie "Convenience packaging" bij de World Food Innovation Awards 2021.

De jury heeft zich laten overhalen door de combinatie van plasticreductie en behoud van functionaliteit en aantrekkingskracht.

Het doel van het nieuwe ontwerp was om een in het oog springende, plasticloze 750 grams verpakking voor pitloze druiven te maken, waarin het fruit duidelijk zichtbaar is.

"Deze kartonnen verpakking vervangt de gebruikelijke plastic punnet voor druiven. We waren eigenlijk al een tijdje aan het zoeken naar een duurzamere versie. De consument stelt hier steeds hogere eisen en wij willen aan die vraag voldoen”, aldus het management van Cultivar.

Voor meer informatie:
Miriam Abdelasis
Cultivar
+34 932 61 87 00
miriam.abdelasis@cultivar.net
www.cultivar.net 
www.exoticapremiumfrutas.com 

Publicatiedatum: