100% recyclebaar

Nieuwe clamshell-retailverpakking voor sla geïntroduceerd

Church Brothers Farms heeft een nieuwe clamshell-verpakking ontwikkeld voor haar Little Gem-sla, waarmee dit premiumproduct fraai kan worden gepresenteerd in het winkelschap.

De nieuwe gepatenteerde vierstuks-clamshell werd speciaal ontworpen om de unieke eigenschappen van deze compacte slasoort optimaal te beschermen en om het product nog beter uit te laten komen in het winkelschap. De verpakking is stapelbaar voor winkeldisplays, 100% recyclebaar en bevat meer dan 70% post-consumer hergebruikt materiaal. Consumenten kunnen de gemakkelijk te bewaren verpakking eenvoudig openen en opnieuw sluiten.

Church Brothers Farms teelt een speciaal Little Gem-ras en iedere krop wordt zorgvuldig met de hand geoogst. Little Gem is een kruising tussen knapperige roimaine en zachte botersla. De zoete, milde smaak van deze sla leent zich voor tal van gerechten. 

“We werden geïnspireerd tot deze innovatieve Little Gem-verpakking door de reacties van klanten op dit unieke product," zegt Rick Russo, vicedirecteur verkoop en marketing. "Little Gem is een handige en aantrekkelijke keuze voor thuiskoks. We wilden een verpakking die het product wat extra's zou geven waardoor het nog beter op zou vallen in het winkelschap."

Eerder dit jaar introduceerde het bedrijf al een doos met 60 stuks voor foodserviceklanten. "Little Gem is een product voor beide kanalen. Haar veelzijdigheid inspireert zowel hobbykoks als culinaire professionals," aldus Russo. 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven