Online informatieavond over de teelt en verkoopkansen Sweet Sensation

Op maandagavond 22 maart organiseert The Greenery voor alle Nederlandse fruittelers die zich aan het oriënteren zijn op aanplant / heraanplant van een perceel een informatieavond over de teelt- en verkoop van het conceptras Rode Doyenne van Doorn, beter bekend onder de merknaam Sweet Sensation.

Waarom deze avond?
Eind maart sluit The Greenery het Nederlandse verkoopseizoen voor Sweet Sensation af. Het hardfruitteam van The Greenery kijkt dan samen met de telers terug op een héél goed verlopen seizoen waarin de prijzen niet beïnvloed zijn door de prijzen op de rest van de perenmarkt. De uitbetaalprijs zal liggen op een vergelijkbaar niveau als vorig jaar.

Omdat de vraag naar de peer elk jaar groeit is The Greenery op zoek naar fruittelers die het ras aan willen aanplanten. Daarom wordt op maandagavond 22 maart 2021 van 19.30 tot 21.00 uur een online informatieavond georganiseerd voor alle geïnteresseerde fruittelers.

Inhoud informatieavond:
Tijdens de avond wordt u geïnformeerd over de teelt en het rendement van Sweet Sensation, over de marketing en verkoopstrategie, over kwaliteitszaken én over de transparante wijze waarop The Greenery samenwerkt met de telers.

Sprekers zijn René Bal (Teeltadviseur bij Delphy), Co van Wiggen (keurmeester), Ton van Wiggen (verkoopleider) en Rob van der Weele (productmanager). De avond wordt geleid door fruitteler Lena Zevenbergen die voorzitter is van de telerswerkgroep Sweet Sensation.

Aanmelden:
"Bent u fruitteler? Meld u zich dan aan via deze link. Kunt u deze avond niet aanwezig zijn maar heeft u wel interesse in aanplant, ook dat kunt u kenbaar maken via deze link", aldus The Greenery. 

Voor meer informatie:
Rob van der Weele
The Greenery
R.vanderWeele@thegreenery.com 
www.thegreenery.com 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven