‘Le Piccoline Melinda’: mini-appeltjes voor kinderen in speelse verpakking

"Le Piccoline Melinda" zijn vijf snack-appeltjes van het merk Isaaq® van de variëteit CIV323 in een speelse kartonnen verpakking. Het is een nieuwe manier om kinderen te paaien om een appeltje te eten en plezier te hebben, waarbij de verpakking de kinderen over de streep moet zien te trekken.

De keuze om zich op kinderen te richten wordt ingegeven door het kleine formaat van het fruit, naast de uitstekende smaak. Het product beantwoordt ook aan de specifieke wens van ouders: hun kinderen motiveren om meer fruit te eten.

De mini-appeltjes in de kartonnen verpakking zijn een milieuvriendelijke keuze en volledig recycleerbaar. Maar ook de smaak is belangrijk, de Melinda-appel is knapperig en heeft een evenwichtige smaak met een goede suiker en een elegante zuurgraad. De appeltjes hebben een helderrode kleur.

Verpakkingen ontworpen voor kinderen
Een van de manieren om voedsel smakelijk te maken voor kinderen is van de maaltijd een aangenaam moment te maken door positieve ervaringen met voedsel te associëren. Dit geldt ook voor fruit, niet altijd geliefd bij kinderen, maar zeer belangrijk voor een evenwichtige voeding. Dit is waar het idee voor de verpakking van "Le Piccoline Melinda" vandaan komt. Met de vorm van een vliegtuig, trein, bus of onderzeeër en met kleuren en motieven die altijd van elkaar verschillen en allemaal verzameld kunnen worden, maken ze van een gezonde snack een luchtig, speels moment.

Voor meer informatie:
Consorzio Melinda SCA
+39 0463 671 111
melinda@melinda.it
www.melinda.it


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven