Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Arjan Verhagen, Halls:

"We hebben kwaliteitsbewuste Duitse groothandelsklanten voor onze luchtvrachtmango's"

Tholen - De Zuid-Afrikaanse producent, exporteur en het Europese verkoopkantoor van Halls staat vooral bekend om haar specialisatie in avocado's. Maar de groep biedt ook andere exotenlijnen en deze voorzien volgens Arjan Verhagen van het Nederlandse verkoopkantoor van Halls in een constant groeiende vraag. "Veel mensen weten bijvoorbeeld niet dat we actief zijn in de luchtvracht van ready-to-eat mango's. We krijgen deze twee keer per week binnen, vers geoogst van de plantages van onze teeltpartner in Peru."


"Met deze gevlogen mango's kunnen we ons goed onderscheiden op de markt. Voorheen kreeg alleen ons zusterbedrijf in Rungis deze vliegmango's binnen, maar dit partnership is geƫvolueerd en met de groeiende vraag ontvangen wij op het Nederlandse kantoor nu ook deze wekelijkse aankomsten. We hebben een bijzonder goede klantenkring voor deze luchtvrachtproducten op de Duitse markt en zelfs ook in het Midden- en Verre Oosten. We bieden deze gevlogen mango's uit Peru aan tot begin april en na het Peruaanse seizoen schakelen we over op de geselecteerde Afrikaanse aanvoer", vertelt Arjan.


"We hebben een constant aanbod binnengekregen ondanks dat de algehele luchtvrachtcapaciteit beperkt was. De vraag is goed en prijzen blijven contant boven de 30 euro. De luchtvrachtmango's worden veilig verpakt in mooie dozen. Door deze strakke presentatie verkopen ze zichzelf", zegt Arjan. Hij is tevreden hoe de afzet het afgelopen Corona-jaar is doorgelopen. "Vorig jaar maart zag ik het wat dat betreft een stuk somberder in, maar de afzet is beter dan verwacht verlopen. Op de ene klant heeft Covid meer impact dan op een andere klant. Wel is de markt een stuk onvoorspelbaarder geworden."

Voor meer informatie:
Arjan Verhagen
Halls
Tel: +31 (0) 174 791 043
Email: arjan@hallsbv.nl
Website: http://www.halls.co.za/