Wie zorgt voor de zwoele voice-over bij de Maribelle appel-promotievideo?

Volgens René Wellner van Roel Wellner Fruit, verantwoordelijk voor de sortering en verkoop van Maribelle-appels, is de belangstelling voor de Maribelle-appel dit jaar groot. "Het afzetseizoen van de nieuwe oogst van Maribelle loopt al vanaf begin november lekker door.  Als goede bewaarappel met uitstekend uitstalleven verwachten we Maribelle tot in juni te blijven leveren. Mede door een in het algemeen een beter lopend afzetseizoen bij de appels en de toenemende positieve ervaringen in de afzetketen en toegenomen naamsbekendheid van Maribelle verwachten we  goede verkoopresultaten in de komende maanden."

In enkele supermarkten heeft Maribelle zijn vaste plek in het supermarktschap verworven.  Voor de telers die hun Maribelle-appels aan Roel Wellner Fruit leveren verwacht René tevredenstellende uitbetaalprijzen te realiseren. Niet alleen voor de mooiste appels die onder merk Maribelle weggaan maar ook voor wat minder mooie appels met een schoonheidsfoutje aan de buitenkant.  Doordat de stevige  en knapperige Maribelle-appels na het snijden slechts langzaam bruin verkleuren, is het een heel interessant ras voor verwerkers gebleken."

Om de eigenschappen van de Maribelle-appel te benadrukken is de nieuwe slogan “Have a date with Maribelle” geïntroduceerd. De appels zijn vanaf heden mede te herkennen aan het onderschrift “Date me!” op het stickertje op de appel. Er is een kick-off filmpje gemaakt waarin je de Maribelle kunt volgen tot de appels die frisgewassen en met mooi stickertje klaar voor een date zijn.(Klik hier om het filmpje op Facebook te bekijken

"Vanuit onze kritische volgers klonk echter ook een minpuntje. De voice  onder de video mocht volgens deze deskundigen wat zwoeler.  Dus bij deze roepen we iedereen, zowel dames als heren, op zo zwoel mogelijk maar niet ordinair de tekst onder de video opnieuw in te spreken. Dit mag de tekst zijn zoals die al ingesproken is maar je bent ook vrij om een eigen tekst eronder te zetten", zegt Roel. Stuur het resultaat op als MP3-bestand naar info@roelwellnerfruitbv.nl  "U maakt als winnares (of winnaar) kans op een persoonlijke Meet & Greet met de Maribelle-telers in Est inclusief een rondleiding door de boomgaard met Maribelle.  En gaat daarna zeker met een eigen kratje Maribelle-appels naar huis."

Hierbij de tekst van de video.

Wij zijn Maribelle, ja die van de lekkere appels. Soms is het voor ons na de pluk een kort herfstdutje maar vaak komen we pas na een lange winterslaap uit de koelcel. Als we eruit komen dan gaan we eerst met zijn allen zwemmen. Als we het waterbad komen dan stellen we ons netjes op in rijen van vier en volgt een fotoshoot. Om daarna met allemaal appels van de zelfde omvang en kleur op het zelfde afraapbandje te komen. Daar worden we door tedere vrouwenhanden netjes in een bedje gelegd. Iedereen krijgt een stickertje met Maribelle op zijn lijf. Daarna gaan we op reis en hopen we op een stoere bink die graag zijn tanden in ons zet. Maar het mag ook een mooie dame zijn die met haar tedere dameshandjes ons lekker beet pakt. Wil je met ons daten? Je vindt ons in het winkelschap van supermarkten van Plus, Boon en anderen. En natuurlijk bij de betere AGF-speciaalzaken.

Voor meer informatie:
René Wellner
Roel Wellner Fruit
Esterweg 12 A
4185 NN Est
T: +31 (0) 6 55175169
E: Info@roelwellnerfruitbv.nl 
W: www.maribelle-appel.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven