Aldi is superpartner

ADN ondersteunt het Nationaal Schoolontbijt met komkommers

Het Nationaal Schoolontbijt is inmiddels in heel het land een begrip geworden. Er schuiven meer dan 500.000 kinderen aan bij dit ontbijt op ongeveer 2000 scholen die hieraan deelnemen. Het wordt de 18e editie van het Nationaal Schoolontbijt en zal plaatsvinden in de week van 2 tot en met 6 november. ADN verzorgt dit jaar, in samenwerking met Postuma AGF, voor de gezonde invulling bij dit ontbijt in de vorm van komkommers.

Met het jaarlijkse initiatief wil het Nationaal Schoolontbijt laten zien en ervaren hoe belangrijk het (gezonde) ontbijt is. In veel huishoudens is dat naar de achtergrond geschoven. Inmiddels is er voor de scholen ook een lespakket ontwikkeld om kinderen goed en gezond te laten ontbijten. Het initiatief wordt ondersteund door een grote groep maatschappelijke organisaties en andere partners. 

"Via ADN ondersteunen de Nederlandse AGF-specialisten Nationaal Schoolontbijt van harte. Met bewustwording voor gezonde voeding kun je niet vroeg genoeg beginnen. Het Nationaal Schoolontbijt is dan een fantastische mogelijkheid om deze boodschap over te brengen. Dit doen we dit jaar met komkommers, een gezonde snack. Weinig calorieën en een echte dorstlesser. Voor gezonde voeding, lekkere groenten en fruit en het beste advies ga je naar de groenteman!", aldus ADN. 

Superpartner Aldi
Superpartner van het Nationaal Schoolontbijt is Aldi. "De missie van het ontbijtevenement sluit mooi aan bij de manier waarop ALDI klanten bewust maakt van een gezond voedingspatroon. ALDI heeft ook alles in huis voor een gezond ontbijt volgens de Schijf van Vijf", zegt de organisatie.

"Met ongeveer 500 filialen door het hele land is er altijd wel een ALDI in de buurt. Voor ALDI Nederland is verantwoord ondernemen een van de kernwaarden. We stimuleren onze klanten tot betere keuzes door een gezonder en duurzamer assortiment in onze winkels aan te bieden. Als bedrijfspartner van Jongeren op Gezond Gewicht werken we samen om gezinnen met kinderen tot 12 jaar bewust te maken van het belang van een gezond voedingspatroon. Daarom sluit het Nationaal Schoolontbijt naadloos aan bij onze visie", aldus Aldi


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw ad-blocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken. Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw Adblocker.