Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Dirk van Klaveren steekt hele winkel in een modern jasje

Rond 1230 bestond Katwijk slechts uit een kern van een aantal hutten. In de loop der jaren is het uitgegroeid tot een van de bekendste badplaatsen van Nederland en telt de gemeente meer dan 17.000 inwoners. Het Katwijks is zelfs een van de weinige oorspronkelijke dialecten die in Zuid-Holland zijn overgebleven.


Team van P. van Klaveren in de vernieuwde winkel

P. van Klaveren aardappelen, groenten en fruithandel is in 1986 gestart op de Jan van Tooropstraat in Katwijk. Kort daarna is Dirk van Klaveren bij zijn vader in de zaak gestapt. De speciaalzaak ligt op loopafstand van het strand. Toch komen er niet veel toeristen en heeft de winkel een echte buurtfunctie. Het assortiment bestaat uit groenten, fruit en aardappelen. Bewerkte producten zoals salades, gesneden fruit en groenten, fruitmanden, kant en klare maaltijden en soepen. Dagelijks vers, daar staan Dirk en zijn team voor.

Negentien jaar geleden was de groenten- en fruitspeciaalzaak voor het laatst ingericht door Toonen Winkelinterieurs. In eerste instantie kwam Dirk van Klaveren wederom naar Toonen Winkelinterieurs voor vernieuwing van de koelmeubelen. Al snel was er besloten om toch de hele winkel in een modern jasje te steken. Toonen kreeg de opdracht om dit prachtige Turn key project te realiseren.

Direct aan de buitenzijde is de vernieuwing al te zien. Een nieuwe pui en prachtige buitenreclame zijn van afstand al goed zichtbaar. De krijtborden, die al eerder bij de ingang hingen, zijn weer teruggeplaatst. In de winkel is een prachtige nieuwe betonlook tegelvloer gekomen. De winkel is voorzien van een nieuw interieur, maar de AGF-stelling uit 2001 is behouden. Deze is opnieuw beplakt en voorzien van geïntegreerde LED verlichting en is hierdoor niet te onderscheiden van nieuw! De reclame in de winkel bestaat uit een sfeerfoto, tekst in freesletters en een kliklijst met de mogelijkheid om de posters per seizoen uit te wisselen.

Er is een gereviseerde Contendro koeltoonbank en een nieuw multifunctioneel Carthago wandkoelmeubel geplaatst. Het Carthago wandkoelmeubel is voorzien van een Presto indeling,  geschikt voor voorverpakte producten. De bodempresentatie van deze Carthago is voorzien van zwarte kunststof marmerlook platen. Het middeneiland is voorzien van een Optima koeleiland met aan de buitenzijde een opvallend speels motief. Door dit eiland is er extra koelpresentatieruimte gecreëerd. Het koeleiland en de vrieskast zijn stekkerklaar, de overige koelmeubelen worden aangestuurd via een centraal systeem met dakcondensor bovenop het gebouw.

Het voornemen van Dirk is om zich in de toekomst nog meer toe te leggen op maaltijden. Het begin hiervoor is al gerealiseerd, want de afzuigkap met filterbak is reeds geplaatst. De steamer wordt in een later stadium in gebruik genomen.

Foto's en tekst van Toonen Winkelinterieurs

P. van Klaveren
Dirk van Klaveren
Jan Tooropstraat 59
2225 XS Katwijk aan Zee
T: 071 407 2001
Facebook P. Van Klaveren & Zn

Toonen Winkelinterieurs
Landscheidingsweg 12
3962 RC Wijk bij Duurstede
Tel: 0343-563030
Fax: 0343-563024
info@toonenwinkelinterieurs.nl 
www.toonenwinkelinterieurs.nl 

Publicatiedatum: