Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Particulieren hielpen de ondernemer door de eerste maanden van de corona-crisis

JM Fruitpakketten legt focus weer op werkfruit na corona-dip


Eigenaar Jan Meerlo focust zich weer op de zakelijke kant

Sinds vorige week staat de nieuw ingerichte website van JM Fruitpakketten online. De focus is weer verzet op de zakelijke klant. Ook Jan Meerlo (JM Fruitpakketten) moest snel schakelen sinds de start van de corona-crisis een paar maanden terug: ‘Bijna 90% van ons werk was het leveren van werkfruit aan bedrijven en instellingen. Dat  viel een aantal maanden geleden helemaal weg. Toen hebben we snel een webshop gebouwd voor particulieren en dat heeft ons gelukkig door deze roerige tijd geloodst.’


De loods

Werkfruit als basis
Jan is zeven jaar geleden begonnen met het leveren van fruit aan bedrijven in in de regio. Inmiddels maakt hij voor vijftig bedrijven in West-Friesland (MH) de fruitschaal op. Voor elk personeelslid brengt hij 5 verschillende stukken fruit. Nu die weer mondjesmaat naar kantoor komen kan hij dit bezorgproces weer langzaam gaan uitbouwen.


De JM Fruitpakketten worden samengesteld

Fruitmand als cadeau
De bestellingen druppelen binnen. Vooral eenmalig een fruitmand als cadeau doet het goed. ‘Werkgevers zijn zich meer bewust dat een gezonde werkomgeving belangrijk is. Een fruitmand is daarbij ook een leuke blijk van waardering. Een betere keus dan een fles wijn als je het mij vraagt.’ vertelt Jan met een kleine glimlach. Ook particulieren blijven welkom op de nieuwe website. Voor hun is een aparte webshop ingericht.


JM Fruitpakketten op kantoor

Voor meer informatie
Jan Meerlo
JM Fruitpakketten
www.jmfruitpakketten.nl 
T: +31 6 20006402

Auteur: Willem Oud (The Golden Delicious)

Publicatiedatum: