Nieuwbouw Van den Brink feestelijk geopend

Na een intensieve periode (ook nog midden in de coronatijd) van voorbereidingen, bouwen en een interne verhuizing was het afgelopen zaterdag zover: op 15 augustus 2020 opende Van den Brink BV uit 't Goy, onder toeziend oog van ruim 150 genodigden, fase 2 van de geplande nieuwbouw.

Na een persoonlijk woord vanuit zijn vriendengroep sprak eigenaar Ton van den Brink de genodigden toe. Hierbij werden, naast uiteraard de (onder)aannemers en andere bouwers ook de eigen medewerkers en met name de echtgenote en kinderen bedankt voor de intensieve inzet. De afgelopen maanden is er door iedereen veel werk verzet, waarbij Ton zelf kritisch van dichtbij alle bouwwerkzaamheden controleerde en indien nodig bijstuurde. Maar, benadrukte Ton van den Brink, het resultaat is dan ook een kwalitatief hoogstand, ammoniak gekoeld, cellencomplex en ruime sorteerlocatie. Duurzaam gebouwd door Hogendoorn BV uit Werkhoven en klaar voor de toekomst.

Voor alle aanwezigen was er een rondleiding door het gebouw, waarbij het bestaande bedrijfsgebouw, de cellen, de machinekamers en expeditie kon worden bekeken, maar ook de uitbreiding van het bedrijf. Hierbij konden de aanwezigen het nieuwe cellencomplex (gebouwd door Roma, Van Kempen Koudetechniek en KTI) en de sorteerruimte met de nieuwe, innovatieve 6-sporige sorteermachine met IQS van Greefa bewonderen. Maar ook de nieuwe, moderne kantoorruimte, het geheel naar de hedendaagse smaak ingerichte kantine en de woon- en verblijfsruimte voor de eigen arbeidsmigranten. Met de uitbreiding is er zo’n 3500 m2 toegevoegd aan het bestaande complex. 

Daarna was er een gezellige samenzijn op het buitenterrein, rekening houdend met de corona-richtlijnen, maar uiteraard met een hapje en drankje.

‘’We hebben een zeer geslaagde dag gehad’’, vertelt Ton van den Brink. De gasten waren enthousiast en geïnteresseerd. We kunnen op een mooie opening terugkijken. Op naar de aankomende fruitoogst".

Voor meer informatie:
Koel- en Opslagbedrijf Van den Brink 
Tuurdijk 43
3997 MS  ‘t Goy
030-6012144
koeling@brinkfruit.nl 
www.brinkfruit.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven