Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

BFG Warehousing gaat verder onder de naam QSTA

BFG Warehousing gaat samen verder met QSTA, een online versmarkt voor foodprofessionals. Deze verandering markeert een nieuwe fase voor beide bedrijven, die hun krachten bundelen om een nog breder scala aan diensten aan te bieden, zo melden ze.

Uitbreiding van diensten
BFG Warehousing, dat sinds 2016 bekend staat om zijn gespecialiseerd distributiecentrum in de foodsector, heeft zich snel ontwikkeld. Inmiddels telt het koelvrieshuis 25.000 m2 opslagruimte voor levensmiddelen. Maar de uitbreiding gaat verder dan alleen warehousing, met een breed aanbod van logistieke oplossingen. "We bieden nu alles van AI-gebaseerde forecasting tot fijnmazige distributie," legt Mark Kornet, directeur van BFG Warehousing, uit. "Het is tijd voor een naam die onze uitgebreide diensten weerspiegelt."

Een strategische fusie
De samenwerking met QSTA, een innovatief online platform voor foodprofessionals, gaat nu een stap verder met deze fusie. "Samen zorgen we ervoor dat we onze snelle groei kunnen ondersteunen, met alle logistieke mogelijkheden nu in-house," zegt Rian Faaij, directeur van QSTA. "Met meer dan 200 toeleveranciers profiteren we van de expertise van BFG Warehousing om razendsnel en efficiƫnt te kunnen leveren aan onze klanten."

Deze fusie belooft een win-win voor foodprofessionals, met o.a. de mogelijkheid om kleine hoeveelheden tot grote pallets efficiƫnt geleverd te krijgen. Hierdoor kunnen foodprofessionals gerichter inkopen om schaalvoordelen te behalen en voorraadrisico's te beperken, wat de kans op voedselderving aanzienlijk kan verminderen. Anderzijds krijgen leveranciers toegang tot een totaaloplossing voor zowel innovatieve forecasting, opslag, (fijnmazige)distributie en een geavanceerd bestelplatform.

Wat betekent dit voor klanten?
Vanaf 1 mei worden klanten van BFG Warehousing verwelkomd op het nieuwe platform, foodlogistics.qsta.nl, waar ze dezelfde hoogwaardige dienstverlening in een nieuw jasje zullen vinden. Zowel de aansturing en de contactpersonen, als ook alle bestaande afspraken, waaronder adres en aanlevervoorwaarden, blijven ongewijzigd. Klanten van QSTA kunnen blijven bestellen via dezelfde omgeving.

Voor meer informatie:
QSTA
088 4015000
[email protected]
www.qsta.nl

Publicatiedatum: