Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Eerste paal BG Door en Van der Heiden Systems geslagen op Nieuw-Reijerwaard

Tholen -Vrijdag 26 april werd de "eerste" paal geslagen van het nieuwe pand van BG Door en Van der Heiden Systems op het terrein Nieuw-Reijerwaard. Symbolisch de eerste paal, want eigenlijk zaten alle palen er al in en werd het de laatste paal.


Jan van Kessel en Leon Hooghart zijn trots op deze mijlpaal.


Alles wordt in gereedheid gebracht. Nog snel even een fotootje op de paal voordat deze de grond ingaat.

Het bestaande bedrijfspand ligt in het plangebied voor realisatie van woningen in de nieuw te bouwen woonwijk "De Stationstuinen", waarvoor ook op termijn BG Door plaats zou moeten maken.


De hoofdrolspelers staan vermeld op de heipaal.

We zijn er klaar voor!

Als serviceverlenend bedrijf aan de AGF-sector konden zij zich vestigen op het nieuwbouwterrein Nieuw Reijerwaard te Ridderkerk (Dutch Fresport 3), het grootste gespecialiseerde agro/vers/foodcluster in Nederland.


Dat hebben we met elkaar weer mooi gefikst.

Het nieuwe state-of-the-art bedrijfsgebouw wordt bijna tweemaal zo groot als het huidige met een oppervlakte van 5800m2. "Hoognodig vanwege de te krappe ruimte op onze huidige locatie en klaar voor verdere groei in de toekomst", aldus Jan van Kessel. Voorzien van zonnepanelen wordt het duurzaam gebouwd volgens de nieuwste standaarden.


Zo moet het eruit komen te zien.


Proost op de nieuwbouw

De planning van oplevering is eind november 2024, de verhuizing staat gepland voor december 2024 en het pand is klaar voor gebruik op 1 januari 2025. "Wij zitten straks goed geoutilleerd, midden tussen onze lokale klanten en kunnen vanuit Ridderkerk onze internationale klanten nog efficiƫnter bedienen", aldus Jan.


Leon Hooghart; dankjewel voor jullie komst!


Jan van Kessel benadrukte ook dat de medewerkers de belangrijkste pijlers zijn voor het bedrijf.

Nadat de laatste paal symbolisch was vastgelegd, werd dit uiteraard feestelijk gevierd met champagne. En daarbij konden collega's, vrienden en kennissen uit de sector niet ontbreken!


Een cadeau van Gemeenschappelijke Regeling Nieuw Reijerwaard die de gronduitgifte regelt op Nieuw-Reijerwaard. Jan van Kessel, Gert-Jan Metselaar en Leon Hooghart.


De mannen die het op de bouwlocatie allemaal in goede banen moeten leiden van Bouwbedrijf Aan de Stegge Twello feliciteren Jan van Kessel.


Maxime van Kessel, Hans de Koning (oud boegbeeld en al jaren pensionado van Heiden Systems), Joey Kompier, Nicole en Jan van Kessel.

Foto's: Andries Gunter

Voor meer informatie:
BG Door
Zuideinde 52
2991 LK Barendrecht
Tel: +31 88 028 53 00
[email protected]
www.bgdoor.com