Tzahi Mordehay, Genesis Herbs

"Dankzij de coronacrisis hebben we een nieuwe doorbraak bereikt"

Tijdens de coronacrisis moeten telers niet alleen een kwaliteitsproduct leveren maar ook aan de hoogste standaarden op het gebied van voedselveiligheid voldoen. 

“Als exporteur van verse kruiden hebben we gekozen voor het beheersen van het gehele proces van de productontwikkeling tot de marketing. De afgelopen maanden hebben we onze producten vlot naar onze klanten in Europa en Noord-Amerika weten te exporteren, waarbij we de nadruk hebben gelegd op de veiligheid en aan al onze klanten producten in plastic zakken leverden," legt Tzahi Mordehay van Genesis Herbs uit. 

"In plaats van onze producten in bosjes te verkopen, realiseerden we ons dat we onze verpakkingen moesten aanpassen om de veiligheid van de consument te kunnen waarborgen. We raken de basilicum tijdens het hele proces maar één keer aan. Ons personeel werkt met volledige bescherming en nemen de hygiënevoorschriften zeer serieus. We hebben deze maatregelen geïmplementeerd zonder de prijzen te verhogen. Onze producten worden jaarrond aan premium afnemers in Europa en Noord-Amerika geleverd, die zeer te spreken zijn over onze unieke basilicum en die ons al sinds het begin van dit project steunen."

“Tijdens de coronacrisis hebben we veel onderzoek gedaan en besloten we om nieuwe kruiden, zoals munt, peterselie, dille, bieslook en sla, te gaan telen in onze kassen. Gesteund door de goede reacties van de markt zijn we onze teeltcapaciteit uit gaan breiden door nieuwe en verbeterde technologieën en teeltmethoden te implementeren."

 

Voor meer informatie:
Tzahi Mordehay
Genesis Herbs
Tel: +972542332670
Email: Tzahi@genesis-herbs.com  
www.genesis-herbs.com 


Publicatiedatum:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven