Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Buitenlandse journalisten op bezoek bij kruidenteler met nieuw concept

Deze week bracht een dozijn buitenlandse journalisten een bezoek aan verschillende Vlaamse sierteeltbedrijven. Het initiatief, georganiseerd door VLAM, heeft als doel om de Vlaamse sierteeltsector internationaal in de schijnwerpers te zetten. VILT doet verslag van het bezoek aan Vegobel. Het bedrijf lanceerde onlangs een nieuw concept: plukkruiden.

"Het idee voor de plukkruiden is ontstaan, nu de meeste retailers geen kruiden meer willen 'invliegen' en de consument meer bezorgd is over duurzame en gewasbeschermingsmiddelevrije teelt. Onze nieuwe plukkruiden voldoen hier volledig aan, gaan 'levend' in hun flowpack of papieren verpakking, en arriveren vers en levend bij de eindklant, waarna de consument makkelijk en snel met het biologische kruid aan de gang kan, zoals het bedoeld is met kruiden", vertelden Louis en Steven Lauwers onlangs op dit kanaal.


Louis en Steven Lauwers met de nieuwe plukkruiden

Publicatiedatum: