Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Hazel Technologies werkt samen met Holistic Solutions Global

"Ons doel is om de houdbaarheid met 30% te verlengen"

Hazel Technologies, een door USDA gefinancierd technologiebedrijf dat nieuwe oplossingen biedt om de houdbaarheid van groenten en fruit te verlengen, de verkoop te verhogen en voedselverspilling te bestrijden, kondigde een nieuw partnerschap aan met Holistic Solutions Global (HSG), een teler, exporteur en marketeer van tropische vruchten in de Dominicaanse Republiek.

De samenwerking richt zich op het gebruik van Hazel Tech-toepassingen op geëxporteerd tropisch fruit, in het bijzonder mango's. De meest geoogste mangovariëteiten in de Dominicaanse Republiek zijn Keitt, een geïntroduceerd ras, en de Mingolo- en Banilejo-variëteiten, die hun oorsprong vinden in het land.

De mangoteelt in de Dominicaanse Republiek is volgens HSG sinds 2003 met meer dan 600% gestegen. HSG brengt de merken Caribe Farms, Tropicados en Sweet Caribe op de markt in Noord-Amerika, Europa en Latijns-Amerika.

"De toevoeging van Hazel Tech aan onze complete lijn van tropische vruchten is slechts de laatste van de vele stappen die we bij HSG hebben genomen om de hoogste kwaliteit van het product te garanderen," zegt Harvey Garcia, voorzitter van HSG. "Onze verwachting, gebaseerd op proefgegevens, is om de houdbaarheid van het fruit met 30% te verlengen door de toepassing van Hazel Tech."

"Het uitbreiden van onze internationale impact is een belangrijk aandachtspunt voor de toekomst," aldus Aidan Mouat, directeur van Hazel Technologies. "Hazel is vastbesloten om voedselafval te verminderen en de efficiëntie van de bederfelijke toeleveringsketen te verbeteren, niet alleen in de VS maar over de hele wereld."

Voor meer informatie:
Jaime Kedrowski
Hazel Technologies, Inc.
+1 331 431 8037
jaime@hazeltechnologiesinc.com
www.hazeltechnologies.com

Publicatiedatum: