Felix Cohen overgenomen door Palm Fruits

Het in 100% gezonde en natuurlijke voeding gespecialiseerde Palm Fruits neemt de gerenommeerde merknamen en alle activiteiten van Felix Cohen, Douwes en Hugonuts over. Felix Cohen is ruim 140 jaar een begrip als importeur van noten, zuidvruchten en trendy snacks en levert aan de industrie, groothandel en horeca.

Dirk Jan van Dijk, algemeen directeur van Palm Fruits BV, laat weten dat Felix Cohen de al jaren gewenste aanvulling is voor Palm Fruits: “Wij zijn groot geworden met onze Medjoul Dadels en vleesvervangers en zochten naar schaalgrootte. Wij hebben de ambitie marktleider te worden in alles wat met natuurlijke voeding te maken heeft. Felix Cohen beschikt, naast de reeds genoemde merken, ook over een Bio Lijn en producten zonder toegevoegde suikers, zoals chocolade. Kortom, een perfecte match met naar onze mening alleen maar voordelen!”

Palm Fruits is een internationale organisatie die naast dadels onder andere ook een uitgebreide productlijn voert onder de naam Naturally Good. De focus bij Palm Fruits ligt er vooral in een bijdrage te leveren aan een gezonde en duurzame samenleving. Hierbij staan het voeren van een gedegen, transparant beleid en innovatie voorop.

Voor meer informatie:
Dirk Jan van Dijk
Palm Fruits
Burg. Uilkensstraat 22
2861 AE Bergambacht
Mob: 06 50 67 2992 
djvandijk@palmfruits.nl 
www.palmfruits.nl


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven