JASA Packaging Solutions:

"Vraag naar duurzaam verpakken blijft toenemen"

"JASA heeft duurzaamheid hoog in het vaandel en vindt het belangrijk om een bijdrage te leveren aan het reduceren van plastic", aldus het bedrijf. "Daarom heeft JASA extra focus gelegd op papierverpakkingen. JASA heeft op het gebied van papierverpakkingen een unieke plek in de markt veroverd."

"In 2019 kwam JASA met een innovatie: de Bag-2-Paper. Deze papierverpakking wordt gemaakt op de JASA verticale verpakkingsmachines zonder dat er geseald hoeft te worden en dus zonder plastic coating aan de binnenzijde van de verpakking. 100% papier, 100% recyclebaar. En doordat er geen hitte gebruikt wordt om de verpakkingen te sealen, zijn de Bag-2-Paper machines ook nog eens heel energiezuinig. Deze duurzame recyclebare verpakking heeft ondertussen drie awards binnen gesleept: de NL Packaging Award 2019, de Worldstar Packaging Award 2020 en de WorldStar Sustainability Award 2020", zegt JASA. 

Maar ook alle andere papierverpakkingen die op de markt zijn - met en zonder sealen - kunnen uitstekend op de verticale verpakkingsmachines van JASA verwerkt worden. Dat doet JASA onder het mom van ‘terug naar papier’: Back-2-Paper. 

"Vanwege de toenemende vraag naar duurzaam verpakken bracht JASA nog een innovatieve en duurzame verpakkingsoplossing op de  op de markt met de JASA Sleever. Deze door JASA ontwikkelde revolutionaire technologie is geschikt voor het razendsnel in schaal verpakken van appels, tomaten, kiwi’s en vele andere producten, met papieren sleeves. Ook deze sleeves zijn gemaakt van 100% karton* en daarmee geschikt voor recycling", besluit JASA. 

Voor meer informatie:
Stephanie Hulshoff
Denise Baths
JASA Packaging Solutions
Hazenkoog 14
1822 BS – ALKMAAR
T. (072) 561 27 00
d.baths@jasa.nl 
s.hulshoff@jasa.nl 
www.jasa.nl 
www.facebook.com/JasaPackagingSolutions 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Twitter Rss LinkedIn

© AGF.nl 2021

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven