PEQ nieuwe naam voor Van Spronsen (De Lier)

Van Spronsen in De Lier werkt verder als PEQ, van Perfect en Quick. Uw factuur kan voortaan naar PEQ of komt van PEQ. Telefoonnummers en werkadres blijven gelijk, de postbus is vervallen. Alle e-mailadressen zijn gewijzigd. De belangrijkste : commercie@peq.nl. "Het gloednieuwe www.peq.nl laat ons zien zoals we zijn en blijven: ervaren én modern, altijd snel schakelen, veilig, goed en op tijd", zegt Marc Vriesen.

PEQ staat voor Perfect en Quick

"Precies de goede eigenschappen bij het verpakken en afleveren van AGF. Onze paprika’s, tomaten, komkommers? Uw eigen handel? Van Spronsen en nu dus PEQ doet het zoals het moet: Perfect en Quick."

Dat komt hierdoor

Vele jaren ervaring, meteen meegaan met de goede ontwikkelingen, dus al heel lang schoon en voedselveilig , vlot en goed geregeld transport, moderne machines, duidelijk werken, hard en goed werken. Niet beloven, maar waarmaken.

Certificaten in orde

Natuurlijk zijn precies de goede certificaten aantoonbaar in orde. Ook die van onze eigen telers en ook die van onze directe leveranciers in Spanje en Israël. Gaat al jaren goed en hoe no-nonsense we ook zijn: daar zijn we best trots op.

Bekijk, spreek aan, werk samen

Zie onze gloednieuwe site www.peq.nl. En tot kijk bij PEQ, hier in De Lier: Jogchem v.d. Houtweg 13, 2678 HA, tel: 0174 – 510707. Voor werken met PEQ en zelfs werken bij PEQ. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze nieuwe website!


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.