"We hopen ook op veel Nederlandse bezoekers"

Recordaantal exposanten op BIOFACH 2020

Tholen - Van 12-15 februari 2020 zullen ongeveer 3.500 exposanten op BIOFACH en nog eens ongeveer 300 op VIVANESS hun producten presenteren aan de ongeveer 50.000 verwachte bezoekers uit meer dan 140 landen. Er zijn dit jaar twee extra hallen toegevoegd om alle exposanten te kunnen herbergen. Het BIOFACH- en VIVANESS-congres biedt meer dan 150 afzonderlijke sessies en verwelkomde vorig jaar meer dan 8.000 deelnemers en panelleden.

Ook de interesse vanuit Nederland neemt elk jaar nog toe, merkt Jacqueline Poppe op. Jacqueline van Beech Business Promotion is ook dit jaar voor de Nederlandse exposanten de contactpersoon voor de NürnbergMesse. "Er staan meer dan 130 Nederlandse bedrijven op de BIOFACH en VIVANESS. En uiteraard hopen we ook op veel Nederlandse bezoekers. Net als eerdere jaren is het mogelijk om de eerste beursdag te bezoeken door mee te vliegen met de 1-daagse chartervlucht, met vertrek vanaf Rotterdam The Hague Airport. Op donderdagavond is de beurs weer tot 22:00 uur voor bezoekers geopend en diverse exposanten organiseren stand party's. Ik verwacht dan ook dat de beursdag donderdag afgesloten zal worden met een enorm gezellige avond in alle hallen."


Foto: NuernbergMesse/Thomas Geiger

Door de toevoeging van de twee hallen is het aantal exposanten tot boven de 3.000 toegenomen, zo geeft ze aan. "Vorig jaar mochten we 2.983 exposanten op de BIOFACH verwelkomen en 283 op de VIVANESS. Dit keer gaat het om ongeveer 3.500 exposanten exclusief co-exhibitors en zelfs 3.798 inclusief co-exhibitors. Op de VIVANESS staan er ongeveer 300 en deze beurs zal voor het eerst in hal 3C gehouden worden."

Voor meer informatie: jacqueline@beechbp.nl en www.biofach.de 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven