Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Winkel voor alleen AGF

Indiase fruithandelaar opent winkel om tussenhandelaren uit te schakelen

Om de prijzen in de detailhandel omlaag te krijgen, moet je van de tussenhandelaar af. Dat is de nieuwste strategie van een Indiase fruithandelaar die onlangs een winkel heeft geopend in Cochin, Kerala. De winkel zal uitsluitend handelen in vers AGF en biedt allerlei soorten aan.

Het jaar 2019 was een mengeling van hoogte- en dieptepunten volgens Aeden Fruits managing director Kamaruddeen. "De overstromingen en het Nipa-virus hebben een aanzienlijke invloed gehad op de fruitconsumptie. 2019 zat vol verrassingen, omdat we zaken konden doen met landen die voordien niet voor ons openstonden, zoals Griekenland. De opening van Cochin voor Griekenland was waarschijnlijk de grootste verrassing van het jaar. We zijn er ook in geslaagd om Oostenrijk en Moldaviƫ aan de consument voor te stellen. En natuurlijk was 2019 het jaar dat we erin geslaagd zijn om onze eigen winkel te openen die zich uitsluitend richt op vers AGF."

Na 66 jaar in de groenten- en fruithandel stapte Aeden Fruits International in de detailhandel door een winkel te openen die GreensAngaadi heet. "We bevinden ons in het hart van de stad Cochin. De winkel streeft naar het leveren van de beste kwaliteit AGF. We nemen onze producten rechtstreeks van de telers af, waardoor de tussenpersoon in het proces wordt omzeild. De eerste gedachte achter GreensAngaadi was het vertrouwd maken van de consument met alle fruitsoorten met betaalbare prijzen en kwaliteitsgarantie."

De uitbreiding zal snel komen volgens Kamaruddeen. "Op dit moment richten we ons op het openen van 25 premium verkooppunten in Cochin in 2020. We werken ook aan een groter uitbreidingsproject waarbij  investeringen van de Europese fruitsector een rol spelen, wat zijn weerslag zal hebben op onze retailactiviteiten.

Voor meer informatie:
De heer Kamaruddeen
Aeden Fruits International
Divison van NKA fruit
Tel: +91 9846123490
Email:
www.aedenfruits.com

Publicatiedatum: