Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Gemberprijzen Chinese markt stijgen terwijl exportprijzen stabiel blijven

“In Anqiu, het grootste gemberteeltgebied in China, is op 10 oktober het nieuwe seizoen zoals gebruikelijk weer van start gegaan. Over het algemeen is de kwaliteit van de gember beter. Ondanks de droge omstandigheden is de oogst zo'n 15% tot 20% kleiner dan vorig seizoen," zegt Zhang Yang van Anqui Xinlong Food.



“Onlangs is de gemberprijs op de Chinese markt gestegen terwijl de exportprijs nagenoeg stabiel is gebleven, hoewel deze ook een lichte stijging laat zien. De hogere prijzen zijn het gevolg van het feit dat we ons nu in een overgangsfase bevinden, waardoor de aanvoer lager is. Ook is de beschikbaarheid van product voor de export kleiner. De gember van de vorige oogst is nu vrijwel uitverkocht en we vullen onze koelhuizen nu met de nieuwe oogst. We bereiden ons erop voor om het hele jaar door gember te kunnen leveren. Naar verwachting zal de nieuwe oogst over 40 dagen beschikbaar zijn."

“Ik verwacht dat de prijzen van de nieuwe oogst hoger zullen zijn dan vorig jaar. Dit is echter afhankelijk van diverse omstandigheden op de markt, zoals de vraag van overzeese markten en speculatie. Als grote gemberexporteur exporteren we onze gember voornamelijk naar Europa en het Midden-Oosten. We hopen echter in contact te komen  met nog meer overzeese afnemers om de zakelijke mogelijkheden voor de export van onze residu-vrije producten samen te verkennen."

 


Contact: Zhang Yang
Company: Anqiu Xinlong Food Co., Ltd.
Phone: +86 139 6364 0217
WhatsApp: +86 139 6364 0217
WeChat; +86 139 6364 0217
Email: info@xinlong-foods.com
Website: http://xinlong-foods.com

Publicatiedatum: