CêlaVíta organiseerde het evenement voor de derde keer

Potatoday laat afnemers kennis maken met de aardappelteelt

Afgelopen september vond voor de derde keer de CêlaVíta potatoday plaats, een jaarlijks terugkerend evenement waarbij Celavita haar afnemers kennis laat maken met het begin van de keten. CêlaVíta beheert deze keten door intensieve samenwerking met haar telers.


Tijdens de CêlaVíta Potatoday

'Kijkje in de keuken'
Een van de telers met wie CêlaVíta al jaren samenwerkt, stelde haar deuren open voor een dag op het teeltbedrijf en op het land. Op de teeltbedrijf en in het aardappelveld werd door de teler en agronomisten van CêlaVíta en McCain uitgelegd welke factoren van belang zijn bij het telen en opslaan van aardappelen. Ook werd er stilgestaan bij maatschappelijk verantwoord ondernemen en het ontwikkelen van nieuwe rassen. Zo werd er een ‘kijkje in de keuken’ gegeven en kennis gedeeld. Andersom leverden de afnemers waardevolle input over de wensen vanuit de markt. De dag werd goed afgesloten met aardappelhapjes.


Voor meer informatie:
CêlaVíta BV
Puttensteinsveldweg 22
8091 BS WEZEP
T: 038-845 97 00
info@celavita.nl 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.