The Juicy Juicy Factory:

"Wij zijn er klaar voor om de Europese markt te bedienen"

The Juicy Juicy Factory is gevestigd in Colombia en sinds 2008 produceren ze verse vruchtensappen voor het Latijn-Amerikaans gebied. "Wij zijn er klaar voor om de Europese markt te bedienen."Verse vruchten
The Juicy Juicy Factory: "Wij werken enkel met lokale telers en beschikken daarom over traditioneel en biologisch fruit. Door onze samenwerking met de grootste telerscoöperatie zijn we in staat het fruit tegen zeer scherpe prijzen in te kopen. De kostprijs is dus laag en hierdoor zeer interessant voor het Europese markt. Met toegang tot veel verse vruchten en tegen de beste prijzen produceren wij al jaren op basis van white label. Deze white label verpakte verse sappen en verse frisdrankjes produceren wij vanuit onze fabriek in Colombia. Onze sappen zijn allemaal op basis van vers fruit. De samenstelling van de sappen kan per land/afnemer worden aangepast. Daarnaast beschikken wij over alle vergunningen en certificaten om onze producten voor de Europese markt te produceren en naar de Europese markt te exporteren."

Waarom white label?
"Bij white label producten die geproduceerd zijn in Latijns-Amerika zijn de productiekosten vele malen lager dan wanneer geproduceerd in Europa. U betaalt enkel voor het eindresultaat conform gemaakte afspraken. Uw product wordt volledig in uw huisstijl opgemaakt en verscheept naar de gewenste eindbestemming."

Voor meer informatie:
Bonner Gibbs
The Juicy Juicy Factory
+31 6 152 98 317


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven