Paul te Velthuis, Bizerba:

"Rommelig actiedisplay verleden tijd met mobiel presentatie-eiland"

Tholen - Niet zelden ziet een actiedisplay in de supermarkt er wat rommelig uit. Om tegemoet te komen aan de behoefte van retailers om op een effectieve manier hun AGF, bloemen, planten en kruiden te presenteren, ontwikkelde het Oostenrijkse bedrijf Pack'nlog een betaalbare display-oplossing, die bovendien eenvoudig aan iedere campagne aan te passen is. Bizerba is distributeur voor de Nederlandse en Belgische markt.

Het Mobile Presentation Island stelt retailers in staat AGF in plastic, kartonnen of houten trays te presenteren en is geschikt voor alle standaardverpakkingen. Gebruikers kunnen het systeem naar hun eigen wensen aanpassen. Zij hoeven alleen het karton in de frames te vervangen en zijn dan klaar voor een nieuwe campagne of nieuw seizoen. Het eiland kan volledig gedemonteerd worden en neemt maar weinig opbergruimte in beslag.

"Het grootste voordeel is dat de klant alle ruimte heeft om zijn of haar display naar wens van tekst en vormgeving te voorzien. Daarnaast vinden mensen die kratten gebruiken het vaak lastig om een manier te vinden om hun producten te etaleren. Er was dus duidelijk behoefte aan een oplossing voor dit probleem. Het systeem is daarbij ook zuinig in gebruik, omdat de aanschaf van een nieuwe kartonnen omlijsting niet zo duur is," vertelt Paul te Velthuis van Bizerba.

Een MPI (Mobile Presentation Island) is kortom een duurzame en tegelijkertijd zeer aantrekkelijke oplossing voor in verschillende soorten winkels. Daarnaast is hij uitermate flexibel, omdat voor diverse gelegenheden het uiterlijk van de MPI snel en eenvoudig kan worden aangepast.

Voor meer informatie:
Paul te Velthuis
Bizerba
T +31 53 4800980
M +31 6 42288878
Paul.TeVelthuis@bizerba.com 
www.bizerba.com 


Publicatiedatum:
Auteur:
©Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven