Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven
Jasa Packaging Solutions, stand distribiteur Saclark Hal B3 - stand 67

Demonstratie 100% recyclebare appelverpakking op Macfrut

JASA zag de groeiende vraag naar duurzame en recyclebare verpakkingen en ontwikkelde daarom een 100% recyclebare technologie voor het verpakken van appels en andere fruitsoorten zoals kiwi’s en peren.De sleeves zijn gemaakt van 100% recyclebaar karton en in de meeste gevallen ook te gebruiken met uw huidige trays. De sleeve vervangt het plastic materiaal wat nu gebruikt wordt om de appels te verpakken.

Met de sleeve blijven de appels zichtbaar in de verpakking en ze worden goed op hun plaats gehouden, zodat ze niet uit de verpakking gehaald kunnen worden. Bovendien heeft de sleeve een handvat, waardoor de verpakking eenvoudig is op te tillen. De sleeves kunnen gebruikt worden voor trays met 4 tot 8 appels.

De in 2018 geïntroduceerde Sleever is ontworpen aan de hand van de eisen en wensen van de gebruiker: de Sleever verwerkt 40 tot 80 trays per minuut, heeft een zeer korte omsteltijd van minder dan 5 minuten, een hygiënisch design en is zeer eenvoudig te bedienen. De Sleever is een compacte plug-and-play machine en daardoor eenvoudig in te passen in vrijwel elke (bestaande) verpakkingslijn. Daarnaast is de Sleever energiezuinig, compact en verdient zichzelf binnen een jaar terug door kosten te besparen met automatisering.

De nieuwe Sleever voor appels werd al eerder gelanceerd tijdens de Fruit Logistica in Berlijn en zal nu ook gedemonstreerd worden op de Macfrut in Rimini in Italië. U vindt JASA op de stand van distributeur Saclark van 8 tot 10 mei 2019 in hal B3, stand nummer 67.


Voor meer informatie:
Stephanie Hulshoff
JASA Packaging Solutions
Hazenkoog 14
1822 BS  ALKMAAR
T. (072) 561 27 00
s.hulshoff@jasa.nl
www.jasapackaging.com

Publicatiedatum: