Espera heeft nieuwe uitprijsmachine op Empack getoond

Espera heeft op de Empack afgelopen week een aantal innovaties getoond. 


Espera Nova uitprijsmachine met o.a. 3-D scanner ; automatische zijgeleiding, 21” Swipe-Monitor, boven- en onderprinter

Espera Nova
Na de lancering in Duitsland introduceert nu ook Espera-Nederland haar nieuwste generatie uitprijsmachine: de Nova. Deze volledig eigen ontwikkeling volgt niet alleen de trend van digitalisering ”Industrie 4.0”, maar ook de trends in het uitprijzen van verse levensmiddelen zoals: individualisering van de verpakking, maximale flexibiliteit van het proces en uiteraard verhoging van de efficiency.

Het concept is modulair en kan flexibel aangepast worden aan het gewenste uitprijsproces. Daarnaast is de besturing volledig nieuw ontwikkeld, gebaseerd op de huidige smartphone bediening en apps. De operator kan het smart-screen “swipen” naar 3 niveaus en individueel configureren. Op de beurs werd een volautomaat getoond met een geïntegreerde 3D camera waarmee de verpakkingsgeometrie wordt vastgesteld en juiste etiketteerpositie bepaald. Ook werd het allernieuwste halfautomaat voor het handmatig uitprijzen getoond.

Meerrollendrukker
Uniek voor Espera is een uitprijsmachine met 1 boven-printer en 5 cassettes voor verschillende etiketten. Deze ontwikkeling speelt in op de steeds kleinere productie series en veel wisselende etiketten.

Budgetvriendelijk
Steeds meer nieuwe gebruikers kiezen voor de budgetvriendelijke compacte Espera weeg/uitprijsmachine uit de ES5000 serie. Tot 65 verpakkingen per minuut worden verpakkingen automatische gewogen en geëtiketteerd. 

Zo bieden deze nieuwe technologieën van Espera een toegevoegde waarde voor haar gebruikers.

Voor meer informatie:
Jan Zwaan
Espera Nederland
040-253 06 65
j.zwaan@espera.nl 
www.espera.nl  


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2020

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven