Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

The Greenery trakteert bezoekers Huishoudbeurs op Sweet Sensation peren en Sweet and Sunny aardbeien

Afgelopen week trakteerde The Greenery de ruim 250.000 bezoekers van de Huishoudbeurs op twee zoete verleiders. Tussen al minder gezonde aanbod, waren de gezonde traktaties erg gewild. Tijdens de beurs konden de voornamelijk vrouwelijke geïnteresseerden een heerlijk stukje Sweet Sensation peer proeven. Teler Judith Appelhof vertelde met passie alles over ‘haar’ peer; ze herhaalde de gezonde eigenschappen, friszoete smaak en haar stevige vruchtvlees waardoor dit dé ideale peer is om mee te nemen voor onderweg, naar het werk of naar school. En de dames lieten het zich goed smaken, want in totaal werden er meer dan 20.000 partjes uitgedeeld.

Ook werden de aardbeien van Sweet and Sunny gepromoot. The Greenery start met deze promotie het importseizoen van Sweet and Sunny seizoen voor de retail. De aardbeien zijn op dit moment volop beschikbaar en heerlijk zoet van smaak. Consumenten willen steeds meer gezond genieten zonder dat ze er bij na hoeven te denken of het fruit wel lekker is. Het zachtfruit van Sweet and Sunny is altijd zongerijpt. Hierdoor zijn de aardbeien, frambozen, blauwe bessen rode bessen en bramen zoet van smaak en extra sappig. Ze zijn speciaal geselecteerd bij de beste telers in o.a. Nederland, Spanje en Zuid-Amerika, zodat de consument het hele jaar door verzekerd is van een goede kwaliteit. De bezoekers van de Huishoudbeurs waren unaniem over Sweet and Sunny aardbeien: “Heerlijke zoete snoepjes. Met het zonnetje erbij krijg ik helemaal zin in de lente”.

Voor meer informatie:
The Greenery
www.thegreenery.com 

Publicatiedatum: