Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Directeur-Generaal RVO brengt bezoek aan Veiling Zaltbommel

Deze week bracht Abdeluheb Choho, Directeur-Generaal RVO én voorzitter van de stuurgroep van de Staat van de Uitvoering, een bezoek aan Veiling Zaltbommel. Hier sprak hij met Gerard van den Anker, directeur van de veiling, over de toenemende regeldruk voor henzelf én de groente- en fruittelers die bij hen aangesloten zijn, zo meldt RVO.

Naast directeur is Gerard zelf ook fruitteler op kleine schaal. Hij weet dan ook uit eígen ervaring hoe ingewikkeld het intekenen van percelen kan zijn, wat nodig is om in aanmerking te komen voor subsidies. Daarnaast benadrukte Gerard het belang om niet alleen naar individuele regelingen te kijken, maar naar het grotere systeem, schrijft de RVO. "Je hebt het systeem, en de bedoeling. Het systeem zou nooit de bedoeling in de weg moeten zitten", aldus Gerard.

Abdeluheb kijkt terug op een waardevol werkbezoek: "Deze praktijkvoorbeelden zijn van groot belang voor ons. Zo kunnen we nog beter kijken hoe wij als RVO het onze ondernemers makkelijker kunnen maken, en welke signalen we mee kunnen nemen wanneer we aan tafel zitten bij het ministerie."

Voor meer informatie:
Gerard van den Anker
Veiling Zaltbommel
Stationsweg 28
5301 KH Zaltbommel
Tel: +31 6 51012063
[email protected]
www.veilingzaltbommel.nl

Bron: RVO

Publicatiedatum: