Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

"Chinese knoflookmarkt in dilemma rond overschotten"

Dit jaar is de appel- en perenmarkt in China heel anders dan in andere jaren. Dat komt door de vorst aan het begin van het jaar. De gevolgen zijn voor elk bedrijf anders. Wu Yan van Qingdao Fresh Connection Trading Co: "Hoewel de kwaliteit van peren en appelen op dit moment wat lager is, zijn we nog steeds in staat om naar verschillende landen te exporteren. We exporteren Ya peren naar de Europese markt."

"We zetten appelen af naar Europa en Zuidoost-Azië. De Fuji appel is een populair ras." Naast appelen en peren exporteert Fresh Connection ook gember, knoflook en pomelo. Ze onderhouden nauwe contacten met de teeltgebieden om er zeker van te zijn dat de kwaliteit hoog ligt. 

"Knoflook is ons grootste exportproduct. De Chinese knoflookmarkt is dit jaar niet goed omdat er te veel knoflook is. Dit heeft ook invloed op andere landen die knoflook telen." Er gaan geluiden op dat de knoflookteelt in China volgend jaar afneemt door de lage prijzen. "Wij zullen volgend jaar niet minder telen. We exporteren dit seizoen 50 containers en willen volgend seizoen 100 containers knoflook exporteren."

“Om onze klantenkring uit te breiden doen we mee aan de Berlijnse Fruit Logistica. We verwelkomen iedereen op onze stand in Hall 6.2 D-09.”

Wu Yan – export manager
Qingdao Fresh Connection Trading Co., Ltd.
Tel: 008618661694399
Email: Yan@freshconnection.com.cn 

Publicatiedatum: