Abonneren

Vacatures

"Tweetende AGF'ers"

Top 5 - gisteren

Top 5 - afgelopen week

Top 5 - afgelopen maand

Weer & verkeer

Weersverwachting
Nederland
Meer weer in Nederland weeronline.nl Altijd jouw weer

"Chinese knoflookmarkt in dilemma rond overschotten"

Dit jaar is de appel- en perenmarkt in China heel anders dan in andere jaren. Dat komt door de vorst aan het begin van het jaar. De gevolgen zijn voor elk bedrijf anders. Wu Yan van Qingdao Fresh Connection Trading Co: "Hoewel de kwaliteit van peren en appelen op dit moment wat lager is, zijn we nog steeds in staat om naar verschillende landen te exporteren. We exporteren Ya peren naar de Europese markt."

"We zetten appelen af naar Europa en Zuidoost-Azië. De Fuji appel is een populair ras." Naast appelen en peren exporteert Fresh Connection ook gember, knoflook en pomelo. Ze onderhouden nauwe contacten met de teeltgebieden om er zeker van te zijn dat de kwaliteit hoog ligt. 

"Knoflook is ons grootste exportproduct. De Chinese knoflookmarkt is dit jaar niet goed omdat er te veel knoflook is. Dit heeft ook invloed op andere landen die knoflook telen." Er gaan geluiden op dat de knoflookteelt in China volgend jaar afneemt door de lage prijzen. "Wij zullen volgend jaar niet minder telen. We exporteren dit seizoen 50 containers en willen volgend seizoen 100 containers knoflook exporteren."

“Om onze klantenkring uit te breiden doen we mee aan de Berlijnse Fruit Logistica. We verwelkomen iedereen op onze stand in Hall 6.2 D-09.”

Wu Yan – export manager
Qingdao Fresh Connection Trading Co., Ltd.
Tel: 008618661694399
Email: Yan@freshconnection.com.cn 


Publicatiedatum:
©


print   

Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


© AGF.nl 2019

Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven