Italianen dragen aan Oost-Europese fruitsector hun kennis over

Oost-Europa beleeft een economisch moment van grote gisting, zoals Italië ongeveer 60 jaar geleden, toen in sommige regio's de fruitsector de motor was voor de ontwikkeling van de hele economie. Dit alles gebeurt in een zeer snel tempo dankzij de Italiaanse technologieën en knowhow die steeds meer ondernemers zoeken en nastreven.

Advice & Consulting is een Italiaans bedrijf dat fruitbedrijven samenbrengt om moderne fruitboomgaarden te creëren en de nodige kennis voor hun management door te geven.

De stand tijdens de beurs in Krasnodar, Rusland

"In 2018 hebben we de aanleg van ongeveer 150 hectare boomgaarden gerealiseerd en we volgen er ongeveer 2000 voor het management. In de afgelopen maand hebben we zeer intense momenten beleefd tijdens beurzen. Bij Interpoma verwelkomden we delegaties uit alle landen die we volgen en met wie we de hoge kwaliteitsnormen van Made in Italy hebben gedeeld. Afgelopen paar dagen hebben we deelgenomen aan de Yugagro-beurs in het Russische Krasnodar, die zeer productief is geweest. We hebben nieuwe contacten gelegd en contacten met bestaande klanten verstevigd. Rusland is een snel groeiend land in de landbouwsector en we zien een toenemende belangstelling voor onze producten en onze expertise", zegt marketing manager Valentina Zuffa.

Valentina Zuffa, Angelo Mazzanti en Elionora Nistor tijdens Interpoma 

Klanten kunnen bij Advice &Consulting onder andere terecht voor advies na de oogst en gespecialiseerde training voor fruitconservering. Het gemiddelde oppervlak dat wordt geëist, is 30 hectare. De geboden hulp varieert van bodem- en wateranalyse, agronomisch advies, selectie en kalibratie, bewaring en verpakken. 

Boomgaard Green Farmer in Armenië met 100 hectare kersen, abrikozen en appelen

Advice&Consulting is aanwezig in alle voormalige USSR-landen, neemt deel aan ten minste 12 beurzen per jaar en kan, met één verantwoordelijke voor elk gebied, de efficiënte systemen van de klant garanderen, die de beste resultaten opleveren in termen van kwaliteit en kwantiteit.

Contact:
Advice&Consulting
Via San Carlo, 12/18
Castel Guelfo (Bologna)
Tel.: Italië +39 0542 010221
Tel.: Oezbekistan +998 71 205 03 25
Tel.: Rusland +7 988 586 38 85
Tel.: Moldavië +373 22 855 136
Email: info@advice-consulting.it
Web: www.advice-consulting.it

 


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven