"Producten met een lage omloopsnelheid, maar met een goede locatie in de supermarkt"

Kant-en-klare traditionele Spaanse AGF-producten

Persicum Fresh heeft onlangs een nieuwe reeks ambachtelijke bewerkte agf-producten ontwikkeld. Hiermee sluit het bedrijf aan op de trend van de groeiende consumptie van gezonde kant-en-klare gemaksproducten.

"Met dit nieuwe assortiment zetten we in op het herstel van traditionele smaken en de vraag naar kwaliteit. De producten worden vervaardigd op basis van strikte ambachtelijke criteria, precies zoals ze door de jaren heen werden gemaakt in het bergachtige land van Gerona", vertelt José Luis Bernal, van Persicum Fresh.

"Sinds ongeveer 4 jaar werken we samen met El Corte Inglés in de levering van dit soort producten. Voor deze supermarkt werken we echter onder een ander merk en met een exclusieve presentatie, aangezien El Corte Inglés zich richt op klanten die producten van hoge kwaliteit zoeken en de prijs niet zo belangrijk vinden. Om de producten in andere supermarktketens te kunnen afzetten, hebben we het nieuwe merk LA ABACERIA DEL JALON gecreëerd met een eenvoudigere presentatie en daardoor meer concurrerende prijzen.

Het nieuwe assortiment bevat de volgende producten: geroosterde artisjok; geroosterde rode paprika; natuurlijke escalivada (salade van gegrilde groenten) met paprika en aubergine; escalivada met ui, rode paprika en aubergine; en de traditionele Catalaanse calçots, een seizoensproduct dat we van eind november tot maart afzetten.

"Het zijn producten met een lage omloopsnelheid. Ze worden echter wel geplaatst in het vak met het IV-assortiment, wat een van de hotspots van groenteafdelingen in supermarkten is, aangezien de vraag naar kant-en-klare producten enorm gegroeid is in de afgelopen jaren. Het assortiment LA ABACERIA DEL JALON biedt gezonde gemaksproducten die klaar voor gebruik zijn en eruit zien alsof ze zelfgemaakt zijn", aldus Bernal.

Persicum Fresh is gevestigd in Calatayud, Zaragoza, en richt zich op de afzet van verse producten in supermarkten. Bernal: "Hoewel onze eigen teelt van steenfruit en hardfruit de core business van ons bedrijf vormt, zetten we ook andere groenten en fruit af in Spaanse supermarkten. Dankzij producten van het V-assortiment en andere verse producten, zoals citrus of groenten, kunnen we continuïteit bieden en ook als het steenfruitseizoen afgelopen is producten blijven aanbieden, profiterend van dezelfde afzetkanalen".

 

Voor meer informatie:
José Luis Bernal
Persicum Fresh
M: +34 629550338
comercial@persicumfresh.es 
www.persicumfresh.es


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.