Frieda's introduceert nieuwe paarse zoete aardappel

Frieda's introduceert een nieuwe product: The Stokes Purple Sweet Potato, die wordt geteeld in Livingston (Californië) door A.V. Thomas Produce. Frieda's is nu de exclusieve distributeur en marketeer.

De aardappel heeft een paarse schil en een donkerpaars binnenste, die ongewoon rijk is aan antioxidanten - zoals die worden gevonden in voeding als açai, blauwe bes en paarse maïs. De opvallende paarse kleur wordt nog eens versterkt wanneer de aardappel wordt gekookt en zoals de meeste zoete aardappelen heeft The Stokes Purple een lage glycemische index, essentieel voor mensen die diëten of diabetes hebben.

Afgezien van de kleur, verschilt The Stokes Purple van andere zoete aardappelen door zijn smaak en textuur: hij is gunstig droger en voller van smaak, maar niet overdreven zoet. Omdat consumenten nu herfstgerechten maken, worden zoete aardappelen steeds populairder en ze verschijnen veel in voedseltijdschriften, op blogs en in andere voedselmedia.


"Als we op zoek gaan naar nieuwe items, kijken we naar unieke versproducten die de mensen zullen prikkelen en inspireren om te koken", zei Karen Caplan, voorzitter en CEO van Frieda's, Inc. "The Stokes Purple Sweet Potato heeft de schoonheid, de smaak en de gezondheidsvoordelen waarnaar consumenten op zoek zijn."

The Stokes Purple® Sweet Potato maakt zijn officiële debuut in de sector bij Frieda's booth #3030 op de 2012 PMA Fresh Summit in Anaheim, Californië.

Voor meer informatie:
Cindy Arora
Frieda’s, Inc.
Tel: +1 714-733-7660
cindy.arora@friedas.com
www.friedas.com


Publicatiedatum:Ook onze nieuwsbrief ontvangen? | Klik hier


Ander nieuws uit deze sector:


Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.