Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

VK: Nieuwe marketingcampagne voor Kanzi-appelen

Kanzi Apples komt op de National Fruit Show van 17-18 oktober met een nieuwe marketingcampagne voor het seizoen 2012-13. Het merk heeft aangekondigd om samen te gaan werken met het nationale goede doel Heart Research UK. Kanzi’s stand in ‘boudoir’ thema – ontworpen om het merk te verbinden aan het thema 'verleiding'- wordt op de Fruit Show voor het eerst in gebruik genomen als aftrap voor de rest van de campagne.

Kanzi wil samen met Heart Research UK een gezonde levensstijl promoten. Daarnaast steunt het bedrijf het goede doel met een donatie van €12.400. Gedurende het seizoen 2012-13 worden er speciale verpakkingen verkocht om de bewustwording van het goede doel en het samenwerkingsverband te stimuleren.Tijdens de campagne wordt er ook aandacht besteed aan verbetering van de mediarelaties, ontwikkeling van recepten, benutten van social media en de experimentele promotie door middel van de ‘boudoir’ stand om Kanzi zo bij een breder publiek te brengen.

Voor meer informatie:
Madeleine Waters
Arbor Creative
Tel: +44 7778 702221
[email protected]

of

Chris Child
Heart Research UK
[email protected]
Publicatiedatum: