Schrijf je in voor onze dagelijkse nieuwsbrief om al het laatste nieuws direct per e-mail te ontvangen!

Inschrijven Ik ben al ingeschreven

U maakt gebruik van software die onze advertenties blokkeert (adblocker).

Omdat wij het nieuws gratis aanbieden zijn wij afhankelijk van banner-inkomsten. Schakel dus uw adblocker uit en herlaad de pagina om deze site te blijven gebruiken.
Bedankt!

Klik hier voor een uitleg over het uitzetten van uw adblocker.

Meld je nu aan voor onze dagelijkse nieuwsbrief en blijf up-to-date met al het laatste nieuws!

Abonneren Ik ben al ingeschreven

Koolen Champignons introduceert nieuw merk op AGF Detail

Koolen Champignons uit Slootdorp, de enige champignonkwekerij uit Noord-Holland, heeft een primeur op de AGF Detail: de introductie van het merk Koolen. Koolen staat voor innovatieve en hoogwaardige producten op basis van paddenstoelen.
Als eerste in lijn onder het nieuwe merk presenteert Koolen de champignonburger. Een burger op basis van verse champignons,verkrijgbaar in vier smaakvarianten: naturel met thijm, Parmezaanse kaas met pijnboompitten, geitenkaas en honing met walnoot en komijnekaas met pecannoot.

Koen Koolen: "De basis voor deze producten zijn champignons van tweede en derde klasse. Normaliter gaan deze champignons naar de verwerkende sector, wat ons inziens niet nodig is. Het zijn nog steeds hoogwaardige champignons, waar je nog uitstekend mooie en lekkere producten van kan maken!"

"Onder Koolen bieden we oplossingen voor de consument op basis van paddenstoelen. Aantrekkelijke producten die vooral lekker zijn, niet kunnen mislukken en aansluiten bij de hedendaagse wens en behoefte van de consument. De burgers kunnen voor het eerst op de beurs geproefd worden. Wij zijn erg benieuwd naar de reacties", aldus Koen Koolen.

Voor meer informatie:
www.koolen1981.nl
www.facebook.com/koolen1981
www.twitter.com/koolen1981

Publicatiedatum: